Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
- Nie sądzę. Robisz to naumyślnie - warknąłem i podszedłem do mini lodówki by wydobyć z tamtąd jeszcze jedną wodę. Moja głowa...
"Nie ma wolności dla człowieka, jak długo nie pokonał on strachu przed prawdą."
- Całkiem prawdopodobne - przyznaję rozbawiony
I'm not afraid of moving on or letting go. It's just hard to say goodbye to what I know.
- Raczej pewne... dlaczego uparliście się, by mnie łączyć z tym profesorem... którego nazwiska nawet nie pamiętam - zauważam wskazując na chłopaka i Angi... która znów smacznie chrapała w moim fotelu.
- Przecież ja nic nie robię. - unoszę ręce w geście obronnym
I'm not afraid of moving on or letting go. It's just hard to say goodbye to what I know.
- Oprócz coraz spośniejszych żarcików... - mruknąłem wypijając kolejną wodę. - Boże ja już naprawdę nie piję... jak tak dalej pójdzie to następnym razem wyląduje w czyimś łóżku...
Unoszę brwi, ale milczę.
Kiedy wypiłem kolejną butelkę wody upadłem na łóżko. - Będę spać
Chyba z cały weekend nawet nie rusze się z wyrka - oświadczyłem. - Może i tydzień. Tak to dobry plan. Może wszyscy zadąrzą zapomnieć...
- Nie. - mówię stanowczo i wyciągam z kieszeni aspirynę. Pudełko trafia go w czoło. Zbieram papiery z biurka - Będę spadał.
- To spadaj. Uważaj przy lądowaniu - westchnąłem podnosząc aspiryne i patrzę na Angi, którą nadal spała w fotelu. - A walić... - uznałem i przewróciłem się na drugi bok.
Przewracam oczami i wychodzę
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 718.69 kB (Maksimum: 952.13 kB) ]