Nie jesteś zalogowany na forum.
Wzruszam ramionami.- A co nie chcesz? Moja siostra jest mega laską.
- Bywa. - stwierdzam rozbawiony - Nie będę się narzucał.
If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind
- Jak okażesz się fajną nianią, to ci pomogę ją poderwać.- uśmiecham się zadziornie i siadam na kanapie.
Wybucham śmiechem - Och poważnie? A co takiego mógłbyś zrobić.
If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind
- Powiedzieć ci co lubi a czego nie, żebyś nie popełnił wtopy stulecia.- wzruszam ramionami.
Uśmiecham się - Myślę, że niewiele może przebić moją pierwszą wtope.
-Przyznaj się co zrobiłeś, może uda się to naprawić.- marszczę brwi i odpalam laptopa leżącego na stole.
- Ja nie o niej mówię. - stwierdzam rozbawiony - Chodziłem do podstawówki i spodobała mi się taka jedna. Postanowiłem podesłać jej na Walentynki chryzantemę. - wzdycham - Na swoje usprawiedliwienie muszę dodać, że miałem osiem lat.
Wybucham śmiechem.- Byłeś rok starszy od mnie.- kręcę głową.- Cóż, Ayme lubi kwiaty, najbardziej lubi chyba róże.
Kiwam głową - Wszystkie laski lubią róże. Ale znałem taką jedną, wyłamywała się. Kochała słoneczniki. - kręcę głową - A potem zmarła. Krótka historia.
Wchodzę do mieszkania Ayme bez pukania.
- To co? Gotowa? - Wołam już od progu. Zauważam chłopca. - Cześć El, jest... - I wtedy widzę, że nie jest sama. Przystaję w progu. - Ty musisz być Chase. - Patrzę na niego nieco podejrzliwie.
http://www.polyvore.com/black_red/set?id=195753422
I'm sorry for whatever I did to make you think I give a shit about your feelings.
- A ty musisz być... - przyglądam jej się - Shrek wersja emo? - zgaduje
Fajnie. Staram się nie być wredna, a on od razu musiał z tym wyjechać. Pochmurnieję.
- Spierdalaj - mruczę nie zważając na obecność Elliota i podchodzę do lodówki. Wyciągam z niej puszkę coli.
I'm sorry for whatever I did to make you think I give a shit about your feelings.
Wzruszam ramionami. - Jak sobie życzysz.
Wchodzę do salonu zapinając bransoletkę ubrana w http://www.polyvore.com/cgi/set?.locale=pl&id=206170470 gdy widzę Fionę dobierającą się do mojej lodówki.- Heej, jesteś idealnie w czasie.- uśmiecham się.- Widzę, że już poznałaś moją nową nianię do Eliotta.
- Niestety - mamroczę upijając łyka coli. - Idziemy? - Pospieszam ją.
Obrzucam Ayme szybkim spojrzeniem i wracam do przegrzebywania torby w poszukiwaniu Wiedźmina. - W jasnych kolorach ci lepiej. - rzucam tylko i wreszcie wyciągam opakowanie z grą.
- Masz coś do mojego stylu ubierania?- odwracam się do niego przodem i opieram dłoń na biodrze.- Radziłabym bym ci nie demoralizować mi brata a jak wrócę chcę go widzieć wykąpanego i śpiącego w łóżku.- mruczę.
Podnoszę wzrok z nad torby. - Uważam tylko, że w ciemnym wyglądasz blado. - wzruszam ramionami - A z Eliottem damy sobie świetnie radę.
- Specjalnie dla ciebie będę ubierała teraz się na czarno.- mówię ironicznie i kieruję w stronę wyjścia z mieszkania.- Uważajcie na siebie i wazon ciotki Margot, niedawno go sklejałam.
- Oczywiście, iadala. - stwierdzam rozbawiony, a gdy wychodzą, rzucam Eliottowi grę. - To co? Czas na zabawę.
-Taak!- kiwam energicznie głową.
Siadam obok niego i wyjmuję ukulele. - To ty graj, ja też sobie pogram. Jak będziesz chciał robić coś innego, albo będziesz głodny, to daj znać.
- Dlaczego zgodziłeś się ze mną zostać? Nie masz nic innego do roboty w piątkowy wieczór?- pytam i włączam grę.
Uśmiecham się i zaczynam stroić instrument - Dzisiaj akurat nie.
[ Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.08 MB (Maksimum: 1.4 MB) ]