Nie jesteś zalogowany na forum.
- Serio. - wyciągam telefon i wysyłam jej sms'a o treści "Teraz masz mój numer"
If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind
- Skoro miałeś mój numer czemu nie dzwoniłeś ani nie pisałeś?- specjalnie robię " smutną" minkę.
- W sumie dla zabawy. - uśmiecham się
If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind
- Dla zabawy?- unoszę brwi.- Osz ty!- szturcham go w ramię.
Unoszę ręce w geście obronnym - Pani sędzio, jestem winny.
- Podrywanie dyrektorki, myślę, że będzie wystarczającą karą.- śmieję się.
- Cała przyjemność po mojej stronie. - śmieję się
- Nie mogę uwierzyć, że to naprawdę zrobisz.- kręcę głową z niedowierzaniem.
- To uwierz. - śmieję się - Łatwizna
- Skoro tak mówisz.- wzruszam ramionami.- Ja to bym jej nawet kijem nie tknęła.- chichoczę.
- Dwa uśmiechy i cztery słowa. - stwierdzam
-Wierzę że to podziała. W końcu jesteś dla Eliotta ekspertem i wzorem do naśladowania.- uśmiecham się.
Śmieję się - Najwyraźniej taka rola została mi przeznaczona.
- Być może.- wzruszam ramionami i zerkam na zegarek.- Matko późno się zrobiło.- krzywię się.- Naprawdę z chęcią, bym dłużej pogadała ale muszę biec na wykład.- uśmiecham się smutno.
- Jasne. - uśmiecham się
- Pa, Charlie. Do zobaczenia kiedyś.- uśmiecham się i odchodzę. A gdy oddalam się coraz bardziej w stronę Uniwersytetu to nachodzi mnie znowu to dziwne uczucie. Czuję się jakbym straciła coś, czego nigdy tak naprawdę nie miałam. Taka dziwna pustka dopadła mnie też po balu.
- Pa. - mówię, ale wiem, że już mnie nie słyszy. Wkładam słuchawki w uszy i idę w swoją stronę, jakoś nienaturalnie radosny
Stałem pod murem i popalałem papierosa najzwyczajniej w świecie.
Mówisz do mnie? Wybacz, ale nie jesteś dość interesującą osobą bym Cię słuchał.
Zauważyłem palącego chłopaka. Postanowiłem z nudów podejść i się zapoznać. - Powiedziałbym, że palenie zabija, ale pewnie już to wiesz.
- Wiem. I co z tego? - wzruszam ramionami obojętnie
- Zastanawia mnie, dlaczego powoli popełniasz samobójstwo.
- Bo chcę mieć władzę nad własnym końcem.
- Aka spoilerujesz sobie życie? Tak się chyba nie da. Równie dobrze mógłbyś zaraz wpaść pod samochód i nie miałbyś wtedy kontroli nad tym, jak zginiesz.
- Mógłbym - wzruszyłem ramionami. - Ale wtedy obarczałym za własną śmierć tego barana, który we mnie wjechał. A tak mogę się samego siebie winić za raka pułc.
- To trochę... nieinteligentne.
[ Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.03 MB (Maksimum: 1.34 MB) ]