Nie jesteś zalogowany na forum.
Opieram się o ścianę i przyglądam tłumowi, gdy ktoś na mnie wpada. - Ryder? - unoszę brwi
Ooo... Chase? Nie to chyba nie Chase.
- Pachniesz jak mój przyjaciel... - oparłem się o tors jakiegoś faceta. Ejj... A może to Chase?! - A nie... jego tu nie maaa... nie przyszedł - odpowadam samemu sobie opierając się nadal o faceta. - Alee umięśniony - stwierdziłem do siebie.
"Nie ma wolności dla człowieka, jak długo nie pokonał on strachu przed prawdą."
Podtrzymuje go. Alkohol czuć na kilometr. - A z kim przyszedłeś Ryder?
- Z przyyyyyjaciółmi... Ale oni też mnie zoostawili... - stwierdziłem niechętnie. - Chwwwila... skoro nie jesteś Chase'em to skąd wieesz jak mam na imię, hęęę?!
- Może dlatego, że cię uczę? - mówię rozbawiony - Z jakimi przyjaciółmi?
Marszczę brwi.
- Uczysz mnie...? - Prychnąłem. - I po co Ci moi przyjaciele? Są do bani... przyyyyszli tu ze mną, aaaa teraz jestem saam - zauważyłem. - On Chase jest na jakimś balu z pustaaakiem grrr - wyrwało mi się. Zacząłem kołysać się do rytmu Perfect Storm.
- Bo chcę ich znaleźć. - wzdycham zrezygnowany
- Niewiem pooo co... bezużyteczni i... mnie nieee rozumieją - jęknąłem w pierś faceta. Wtuliłem się w niego. - Jesteś nawet tak samo wygodny jak Chaase... - mruknąłem ciszej.
Unoszę brwi. - Chase... Morgan? - pytam rozbawiony
- Mhmmmm... - pokiwałem głową z uśmiechem. - Ale jak zwykle pewnie poszedł wyrywać kooolejne laski... To strasznie głupieee... przecież staać go na więcej... - skrzywiłem się.
- Co masz na myśli? - pytam, w międzyczasie rozglądając się za drugim z braci Morganów
- Mmmm... zaawsze po tym jak odh-haczy kolejną dziewczynę... chik... To idzie po kolejną. A nie wiiidzi co ma obok nosa - Zauważam sktukając go w nos by to podkreślić.
- Czyli co? - pytam rozbawiony. Wreszcie zauważam Parkera.
- Yyyy... Na przykład mnieee - Zauważam, a potem widzę Parkera na horyzoncie. Zaczynam machać ręka do przyjaciela.
Da się unieść brwi tak wysoko? Postanawiam przemilczeć temat - Chodź, pójdziemy do twoich znajomych.
- Nooooo dooobra - jęknąłem nadal oparty o faceta.
Podchodzimy do baru i pomagam usiąść Ryderowi na stołku, co w cale nie jest proste. - Oddaję w wasze ręce. - uśmiecham się.
Odwracam się w stronę faceta. - O. - mówię zaskoczony - Pan profesor. Dobry wieczór. - witam się i rzucam Ryderowi mordercze spojrzenie
Ostatnio edytowany przez Parker Morgan (2016-08-25 19:27:58)
I'm not afraid of moving on or letting go. It's just hard to say goodbye to what I know.
- Czeeść Parker! - uśmiecham się do niego i nachyliłem się do przyjaciela. - Wiesz jaaaki jest umięśniony! - powiedziałem już nie wiedząc z czego się śmieje.
Wybucham śmiechem - Przepraszam za niego. - zwracam się do nauczyciela
I'm not afraid of moving on or letting go. It's just hard to say goodbye to what I know.
- Nic nie szkodzi. - uśmiecham się. - Pilnujcie go. - kiwam głową i odchodzę
Oczy prawie wylazły mi z orbit.
- Ry... co Ty do diabła znowu zrobiłeś?!
"Przyjaciel na pewno zauważy, gdy patrzysz tęsknym wzrokiem na coś, na co nie możesz sobie pozwolić. I daje ci to na urodziny."
- Niiiic - zaprzeczyłem. - Po prostu pogadałem z facetem, któryyy mnie wysłuchał! Nie to co wyyy - polazuje jej język. - I wiesz, że on pachniał jak Chaaaase?!
Chyba z wrażenia opadła mi szczenka.
- S-słucham...? - spojrzałam oniemiała na Parkera. - Chyba jednak musimy mu pomóc...
"Przyjaciel na pewno zauważy, gdy patrzysz tęsknym wzrokiem na coś, na co nie możesz sobie pozwolić. I daje ci to na urodziny."
- Jakieś pomysły? - unoszę brwi
[ Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.11 MB (Maksimum: 1.43 MB) ]