Nie jesteś zalogowany na forum.
If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind
Wchodzę z chłopakami na scenę. Zaczynamy rozstawiać sprzęt. Gdy wszystko jest gotowe, zakładam śmieszną czapkę i puszczam podkład.
https://www.youtube.com/watch?v=nzJedshRyNo
I'm not afraid of moving on or letting go. It's just hard to say goodbye to what I know.
Wchodzę do klubu akurat gdy śpiewają jacyś pajace. Staję przy ścianie i zamawiam drinka.Muszę przyznać całkiem nieźle śpiewają.
Po udanym numerze schodzimy zadowoleni ze sceny. Wszyscy wydają się dobrze bawić. Patrzę na chłopaków.
- To co robimy - pytam, a rozpiera mnie energia.
"Nie ma wolności dla człowieka, jak długo nie pokonał on strachu przed prawdą."
- Nie wiem jak wy, ale ja idę się napić. - mówię i kieruję się w stronę baru.
If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind
- A ja się pewnie gdzieś zaszyje. - stwierdzam - A ty? - przyglądam się Ryderowi
I'm not afraid of moving on or letting go. It's just hard to say goodbye to what I know.
- Może też się napiję... - powoli zmierzam w stronę baru. - Wyjdź do ludzi Parker, bo kiedyś ktoś pomyli cię z konsoletą za którą się kryjesz - śmieje się i doganiam Chesa'a.
Odbieram drinka i siadam przy barze a następnie wyjmuję telefon i sprawdzam czy Elliot nic nie napisał, mam nadzieję, że dobrze się bawi u kolegi.
Parskam śmiechem i idę w kierunku wolnej loży.
- Whisky. Z lodem. - rzucam, gdy nagle zauważam ładną dziewczynę. Podchodzę do niej. - Dosiądę się. - rzucam i nie czekając na odpowiedź siadam na wolnym stołku.
Przewracam oczami i wracam do patrzenia w telefon. To jeden z tych pajaców którzy śpiewali.
Marszczę brwi i staję obok Chase'a. Nic jednak nie mówię tylko składam swoje zamówienie.
- Chase. - wyciągam rękę w stronę dziewczyny. - A to Ryder. - wskazuję chłopaka za sobą
Machnąłem tylko ręką na powitanie.
- A ja jestem niezainteresowana.- uśmiecham ironicznie i upijam łyk drinka.
Unoszę brwi. - Ależ ja tylko staram się być miły. - usprawiedliwiam się
Przewracam oczami. To po prostu początek kiepskiego żartu...
- EkhemOdpuść... - mruknąłem maskując się kaszlem.
- A czy ja pytałam po co się przedstawiałeś?- unoszę brwi- Grzecznie mówię, że nikogo nie szukam.- mrugam rzęsami- I radziłabym posłuchać kolegi.
Śmieję się. - Ależ ja też nikogo nie szukam. Po prostu chcę pogadać. - ignoruje Rydera
Zauważam chłopaków przy barze. Chase oczywiście już jest zajęty. Macham do Rydera, żeby się przysiadł.
- A potem po miłej rozmowie, kilka tańców i seks w toalecie?- marszczę brwi.
- Za kogo ty mnie masz? - unoszę brwi rozbawiony
Zabieram zamówienie i siadam do loży obok Parkera.
- Nie wierzę... Od nowa się zaczyna... - mówię do niego.
- Jak mu idzie? - pytam rozbawiony
- Za faceta, a faceci tak robią.- przewracam oczami.
[ Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.07 MB (Maksimum: 1.39 MB) ]