Nie jesteś zalogowany na forum.
If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind
-Nah nah honey, I’m good. I could have another but I robably should not I’ve got somebody at home... - śpiewam oparty o chłopaka ledwie trzymając się na nogach i śmieje się z byle czego.
"Nie ma wolności dla człowieka, jak długo nie pokonał on strachu przed prawdą."
- O stary, ale się wstawiłeś. - dochodzimy do schodów. Byle się nie wyłożyć.
If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind
- When I'm gone You're gonna miss me when I'm gone - nucę dalej. - Oj taam... Jeszcze nie robię głupot - śmieje się. Zaraz zasnę.
- Śpiewanie po ciszy nocnej na korytarzu kujonów to jest głupia rzecz. - zauważam - Zaraz któryś wlezie i oberwiemy książką. - śmieje się. Wchodzimy piętro wyżej.
- Nie śpiewam aż tak źle - żachnąłem się. - If our love's insanity why are you my clarity... - nucę coraz ciszej. - Spać mi się chce...
- Jesteśmy prawie u ciebie, wytrzymaj no chwilę. - wchodzimy na odpowiednie piętro
- Just close your eyes; You'll be alright; Come morning light,; You and I'll be safe and sound... - już nie mogę i upadam na kolana. - Chase... chyba już nie dam rady - mruczę. Spaaaaaaaać.
Podnoszę go. - Już jesteśmy. - otwieram drzwi pokoju Rydera.
Wchodzę do budynku i idę w stronę pokoju Kyle'a, trzymając sukienkę Fiony w ręce. Dobrze, że uważam, bo inaczej nie zauważyłbym dziewczyny, która szła nie patrząc przed siebie. Wystrojona jak na ślub Lady Gagi.
If I wanted to kill myself, I would climb your ego and jump to your IQ.
"Wspaniała dziewczyna. Mam ochotę ją zabić, ale zaczyna mi się podobać"
Gdy wychodzę zza zakrętu widzę chłopaka z znajomą sukienką w ręku. Chwilunia czy to nie sukienka Fiony. O czyli to jest ten Maven. Zamyślam się i nagle przypadkiem wpadam na tego chłopaka.
- Radzę patrzeć gdzie się idzie, bo wpadanie na niektórych ludzi może być problematyczne - mówię spokojnie.
- Zapatrzyłam się.- mruczę.- Skąd masz sukienkę mojej przyjaciółki?- unoszę brew.
Unoszę brew.
- O, przyjaźnisz się ze Złośnicą? Jeden problem mniej. Możesz jej to oddać - mówię, wyciągając sukienkę w jej stronę.
- Sam jej to oddaj, nie jestem twoją służącą.- przewracam oczami.- Mieszka pod 16, tylko ostrzegam jej mops Maven nie lubi nieproszonych gości i gryzie.- uśmiecham sie złośliwie.
- Huhuhu. Ktoś tutaj połknął kija od miotły. To by wyjaśniało, czemu jesteś taka sztywna. - Przewracam oczami i przerzucam sobie sukienkę przez ramię.
- Jeszcze jedna uwaga a dostaniesz w twarz. Nawet nie wiesz z kim masz do czynienia.- przewracam oczami
Unoszę oczy.
- Dobrze powiedziane. Nie wiem. I powiem ci coś szokującego: szczerze mam to gdzieś. To nie ja na ciebie wpadłem, tylko ty na mnie, a nawet nie raczyłaś przeprosić. - Powstrzymuję złośliwy uśmiech. - Coraz bardziej potwierdza się stereotyp bogatej panienki z wyższych sfer.
- Wiesz co? Odpierdziel sie od mnie i mojego życia. Owszem jest bogata panienka z wyższych sfer i bardzo mi to pasuje.- warczę
Powstrzymuje wybuch śmiechu.
- A pytanie brzmi: czy ja się w ogóle do niego dopierdzieliłem.?Wybacz, ale nie zadałem ci ani jednego pytania o nie. Szczerze to nawet nie bardzo mnie obchodzi, jak masz na imię, a co dopiero, jakie jest twoje życie.
- Jesteś debilem jak wszyscy inni faceci w tym cholernym mieście.- warczę.- A spróbuj tylko zranić Fionę, to wtedy nie chciałabym być na twoim miejscu.
Unoszę brew.
- Słonko, żeby kogoś zranić, ten ktoś musi mieć uczucia. - Bawię się brzegiem sukienki Złośnicy. Po chwili zastanowienia marszczę brwi. - Mówiła ci coś, co mogłoby wskazywać na to, że akurat ja mogę ją zranić?
Szczerze, nie wyglada na to, żeby żywiła do mnie inne uczucia, niż niechęć. Nie żebym narzekał. Nie chcę nikogo w sobie rozkochiwać, kiedy wiem, że nic z tego nie będzie.
- Wszystkie kobiety mają uczucia, tylko niektóre mają je bardzo głęboko ukryte.- zauważam.- Serio myślisz, że ci powiem?- marszczę brwi.- Śmieszny jesteś chłoptasiu. Ugh jak ja nienawidzę facetów.
Prycham.
- To znajdź sobie dziewczynę. - Kręcę głową. - Poważnie, kobieto. Podczas krótkiej wymiany zdań powtórzyłaś to z pięć razy. Gderasz ja stara baba. W tym momencie współczuję nawet Złośnicy.
- Czy ja ci wyglądam na lesbijkę przepraszam bardzo?!- warczę i zakładam ręce na piersi.
[ Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.1 MB (Maksimum: 1.42 MB) ]