Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Unoszę brew.
- Od kiedy człowiek musi wyglądać na homo?
If I wanted to kill myself, I would climb your ego and jump to your IQ.
"Wspaniała dziewczyna. Mam ochotę ją zabić, ale zaczyna mi się podobać"
- Ugh, jesteś irytujący.- przewracam oczami.
- Z twych ust brzmi to jak komplement, mademoiselle. - Kłaniam się sztucznie. - Choć rozmowa schodzi zdecydowanie na zbyt dziwne tematy.
- Jezu biedna Fiona.- wzdycham - A na jakie tematy w takim chciałbys gadać skoro to jest zbyt dziwne?
- Ja chciałbym iść do mojego kumpla, który właśnie na mnie czeka i nie będzie miał problemu z zaniesieniem kiecki - mruczę.
- Czyli teraz chcesz aby to twój kumpel zaniósł sukienkę?- unoszę brew.- Tchórz.
Śmieję się.
- Od początku taki był plan. A zdaje mi się, że zarówno ja, jak i Złośnica, nie chcemy się aktualnie widzieć. Tak bardzo lubisz wkurzać swoją "przyjaciółkę", że nasyłasz na nią faceta, którego nie lubi?
- Co miedzy wami zaszło, że nie chcesz jej sie pokazywać na oczy?- przewracam oczami.
- Seks, wino i The Smiths. - Przewracam oczami. - "Wiesz co? Odpierdziel sie ode mnie i mojego życia." - mówię podniesionym o kilka tonów głosem.
- A chcesz dostać w twarz?- marszcze brwi.- I o co chodziło z tą jakąś stówą?
Patrzę na nią sceptycznie.
- To miała być groźba? - Przewracam oczami.
- Tak, jeszcze raz spróbuj mnie pomówić a dostaniesz w twarz.- kiwam głową.
- Uznaj mnie za wystraszonego - mówię znudzony.
Naprawdę, te bogate dziewczyny nie wiedzą, że tylko się ośmieszają w ten sposób.
Przywaliłam mu w twarz.- Od razu lepiej. Mam nadzieję, że się już nigdy nie zobaczymy.- uśmiecham się. Patrząc na jego twarz teraz to mam w sumie mocne uderzenie.
Przewracam oczami, widząc jej satysfakcję w oczach.
- Już czujesz się lepiej? Powiem ci, że nie potrzeba ci wiele, by cię zadowolić - mówię jeszcze bardziej znudzony niż przedtem. - Złośnica przynajmniej nie jest aż tak przewidywalna.
Nawet nie dotykam policzka. Gorsi ludzie mnie napadali.
Zanim się zorientuje, zaciskam dłoń na jej ręce i wykręcam ją tak, że ma ją za plecami. Staram się to zrobić tak, żeby ją zabolało, ale nie bardzo
- Masz szczęście, że nie biję kobiet - mruczę do jej ucha, po czym puszczam jej rękę. Uśmiecham się złośliwie. - Następnym razem powstrzymuj swoje chuderlawe łapki, Królowo Mioteł.
To mówiąc, idę w stronę pokoju Kyle'a.
- Ała, matko człowieku. To ty masz szczęście, że nie chodzę z ochroną. Mój ojciec jest senatorem i rządzi twoim tyłkiem tak samo jak większości mieszkańców- jęczę i wychodzę z akademika,
Strony: Poprzednia 1 2
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 842.13 kB (Maksimum: 1.11 MB) ]