Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
(CZEEŚĆ LENA)
- Nawet nie wiesz, jak bardzo poprawiłaś mi tym humor- kręcę głową.- Naprawdę cieszę, że nie mówiłaś nic w stylu " a nie mówiłam"
- Nawet nie wiesz, jak bardzo mnie to korciło. - Śmieję sie.
I'm sorry for whatever I did to make you think I give a shit about your feelings.
- Jak bardzo wyszłam na idiotkę?- unoszę brwi.
Wzruszam ramionami.
- W skali od 1-10 nie wiem, jaka dokładnie była sytuacja.
I'm sorry for whatever I did to make you think I give a shit about your feelings.
- Hmm teraz żałuję każdej spędzonej z nim minuty, ja głupia myślałam, że może Eliott i wszyscy dookoła mają rację.- przewracam oczami.- Dobra muszę powoli wracać do domu i powiedzieć Eliottowi aby nie kontaktował sie z tym idiotą.
- Luzik. - Odkładam psa na pościel i wstaję. - Trzymaj się tam. Będzie dobrze - mówię nieco zmartwiona.
- Jak nie rzucę się pod samochód, to jakoś sobie poradzę. Jednocześnie jestem smutna i zła.- wzdycham i kieruję w stronę wyjścia. - A i następnym razem jak wyjdziesz na ulicę patrz w co jesteś ubrana.- uśmiecham się i wychodzę z jej pokoju.
Strony: Poprzednia 1 2
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 655.85 kB (Maksimum: 817.77 kB) ]