Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
- Mam ładne przyjaciółki i naprawdę dużo do zaoferowania. Powiedz tylko czego najbardziej potrzebujesz.- uśmiecham sie
Ja pier*ole. Nie powiedziała tego poważnie...
Wybuchnąłem niekontrolowanym, głośnym śmiechem. Ludzie patrzyli się na mnie jak na wariata. A zresztą, co mi tam, już jeden Jenkins siedzi w szpitalu.
Po kilku minutach zacząłem się uspokajać.
- Wyglądam ci na niewyżytego studenciaka, który najbliższy kontakt z kobietą ma ze swoją matką? Litości, czego nie łapiesz w fakcie, że nic cię nie uratuje kłamczucho?
Mówisz do mnie? Wybacz, ale nie jesteś dość interesującą osobą bym Cię słuchał.
- Litości jestem zdesperowana! Naprawdę nie rozumiesz mojej sytuacji. Zostałam zmuszona przez własnych rodziców do związku z jakimś idiota. Wcale tego nie chciałam. Jakbym tylko mogła przerwałabym to wszystko. Ale nie mogę, ale co ja sie produkuje ty i tak tego nie zrozumiesz, bo według ciebie jestem tylko i wyłączne nadęta panienka.- mówię lekko sie unosząc
- Taka zdesperowana, a nie mogłaś powiedzieć kochasiowi. Boże, jesteście siebie warci - potarłem skroń. - Posłuchaj, ja tam czerpię z tego przyjemność. Zaoferowałaś mi dziwki, jakbym to ciągnął dalej, może i stanęło by na tobie - kręcę głową. - Niech to będzie nauczka za kłamstewka - rozłożyłem ręce.
Ostatnio edytowany przez Terry Jenkins (2016-12-26 01:04:01)
- Słucham? Nie przyjaźnie sie z dziwkami. To zupełnie normalne dziewczyny.- wzdycham.- Nigdy przenigdy bym ci siebie nie zaoferowała. - kręcę głowa
Dobra nie mam już ochoty, serca, czy czego tam by to ciągnąć. Westchnąłem tylko.
- Okej, zwisa mi to i powiewa. Życzę miłej następnej rozmowy z Haroldem, jeśli takowa nastąpi...
- Nie rób tego, to go zabije. Ale wiem, że tego chcesz a to ci tylko ułatwia sprawę.- prycham
- Co? Zabić go? Nieee... Ja po prostu już tak mam, że szukam sprawiedliwości i prawdy. Czas pokazać wszystkie kart mała. A wychodzi na to, że ja mam pokera - uśmiechnąłem się szyderczo.
- A wiesz co? Wal sie. Sama mu powiem prawdę zanim ty to zdążysz zrobić- stwierdzam i kieruje sie w strone wyjścia.
Prychnąłem. Jak to ludzie potrafią zepsuć mi nadzieję na ciekawy dzień.
Wróciłem spokojnie do robienia zakupów.
Strony: Poprzednia 1 2
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 706.88 kB (Maksimum: 935.69 kB) ]